Чим відрізняється свіжий сік пшениці від сухого соку, наприклад, у капсулах?
Ви часто запитуєте: чим відрізняється свіжий сік пшениці від сухого соку, наприклад, у капсулах?
Відповідаємо - нічим! Сухий сік - сучасна технологічна форма, яка за наявними вітаминно-мінеральними показниками повністю еквівалентна свіжому видавленому соку. Завдяки сублімаційній сушці зі свіжого соку в умовах вакууму при занижених температурах видаляється зайва волога без втрат цілющих властивостей паростків.
Корисні речовини у свіжому соку "живуть" кілька годин, після чого незворотно розпадаються. Заморозка може на кілька місяців подовжити термін дії хлорофілу, ферментів та амінокислот. І лише сухий сік мінімум на рік зберігає весь комплекс вітамінів і мінералів свіжого соку у сукупності з хлорофілом у первозданному стані.
Ну і, звісно, беззаперечні переваги сухого соку у желейних капсулах щодо простих умов транспортування, зберігання та вживання будь-де и будь- коли.
ТМ Життя є сертифікованим виробником свіжого соку з паростків пшениці та ячменю, а також сухих соків у таблетованому, капсульованому та порошковому форматах.
Асортимент: https://100years.com.ua/ua/g8997720-soki-rostkov-pshenitsy
Детальна стаття академіка А.І.Рибалка "Про унікальні цілющі властивості соку паростків пшениці та ячменю": https://www.you-life.info/post/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8B-%D0%B8-%D1%8F%D1%87%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F