Рецепт "на олівець": каша з гарбузом і кокосовим маслом ГХІ
Інгредієнти:
- 200 г гарбуза
- 100 г пшона (або іншої крупи)
- 500 мл молока (або води)
- 2 ст. л. вегетаріанського масла ГХІ ТМ ЖИТТЯ
- Сіль, мед або фруктоза за смаком
Приготування:
1. Очистьте гарбуз і наріжте його кубиками. Відваріть у підсоленій воді до м'якості.
2. Пшоно добре промийте і відваріть у молоці або воді до готовності.
3. Змішайте гарбуз із кашею, додайте кокосове масло ГХІ і перемішайте.
4. Подавайте гарбузову кашу з медом або фруктозою за смаком.
Цей рецепт допоможе урізноманітнити традиційну кухню і додати до страв корисні властивості вегетаріанського масла ГХІ.
Інші новини