ЖИВИЙ ХЛІБ. УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
Ви часто запитуєте, як зберегти такий надто корисний продукт ТМ ЖИТТЯ, як "живий" хліб.
Середній термін його зберігання - 5 діб.
Все залежить від сезону: влітку цей термін через спеку коротший, а взимку хліб може зберігатися до тижня.
Найкомфортніша тепература зберігання + 18°С.
У теплий і спекотний період ми радимо зберігати живий хліб у холодильнику.
Для розігріву достатньо хліб підігріти у мікрохвильовці протягом 30 секунд. Хліб одразу стане м'ягеньким.
Нагадуємо, що живий хліб виготовляється без дріжжів, закваски і борошна. І БЕЗ ЖОДНИХ КОНСЕРВАНТІВ!
Завдяки цілісному пророщеному зерну, маслу ГХІ, хлорофілу, зеленій солі, живий хліб містить біологічно активні речовини та є смачним і корисним продуктом!
А увесь асортимент живого хліба - у посиланні:https://100years.com.ua/ua/g9169521-zhivoj-hleb-suhariki