Борошно з насіння ГАРБУЗА, 100 г
40 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
Борошно з насіння гарбуза виходить після віджиму олії з насіння гарбуза і їхнього перемелювання, і є білково-мінеральним (протеїновим) комплексом.
Склад: білки (до 52 %), протеїни, вуглеводи, целюлоза; ненасичені жирні кислоти; замінні і незамінні амінокислоти (лізин, тирозин, триптофан, ізолейцин і ін); пектини, фітостерини, лецитин, вітаміни А, D, Е, К, групи В, С; макро - і мікроелементи, необхідні для повноцінного життєзабезпечення організму (залізо, калій, магній, селен, цинк, марганець і ін); харчові волокна до 10%.
Гарбузове борошно є не тільки цінним протеїнової (до 52 % сирого протеїну) добавкою, але і прекрасним засобом, що стимулює травлення і сприяє відновленню шлунково-кишкового тракту, завдяки значній частці клітковини (20%) і олії. Застосовувати його рекомендується при гострих і хронічних гепатитах, холециститах, гастритах, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах. Завдяки високому вмісту протеїну гарбузове борошно користується величезною популярністю серед спортсменів, одночасно приносячи велику користь всьому організму через високий вміст вітамінів, амінокислот, макро-та мікроелементів.
Борошно гарбуза сприяє виведенню надлишків холестерину, нормалізує водно-сольовий обмін, тому її застосування показане при захворюваннях серцево-судинної системи і нирок. Завдяки наявності в гарбузової мукекукурбитина (амінокислота), він володіє протиглистовою (антигельмінтною) дією.
Фармакологічна дія та показання до застосування: як загальнозміцнюючий і тонізуючий засіб при розумовому і фізичному перенапруженні, стресах, астенізація, синдромі хронічної втоми, авітамінозах, імунодефіциті. Застосовується в гастроентерології, урології і сексопатології, ендокринології, геронтології, кардіології, вертебрології, дерматології, гематології та паразитології.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.
Побічні дії: не встановлені.
Спосіб застосування і дози: по 1 ч. ложці 2 рази в день під час їжі, запиваючи склянкою рідини (можна розвести в кисло-молочному продукті: кефір, йогурт, ряжанка. Приймати 2-4 тижні.
Клітковиною з насіння гарбуза можна замінити щільний сніданок або вечерю – склянка кефіру з клітковиною чудово наситиь організм і допоможе впоратися з почуттям голоду.
Гарбузове борошно вживається як добавка до їжі (в каші, випічку, салати, з сиром, кефіром, йогуртом), так і самостійний продукт харчування. Вживання 2-4 ст. ложок в день повністю насичує організм необхідними компонентами.
Для збагачення кулінарних і хлібобулочних виробів повноцінним білком «Тыквопротеин» можна додавати в тісто при випічці хліба, кексів, пирогів, оладок, млинців (на 1 кг борошна – 1 ст. л. гарбузового борошна).
Не рекомендується тривала теплова обробка.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЦІЛЮЩІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА З НАСІННЯ ГАРБУЗА...
Основні | |
---|---|
Виробник | Життя |
Країна виробник | Україна |
Культура | Гарбуз |
Ґатунок | Вищий |
Термін придатності | 6 міс |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.1 кг |
Ціна за 1 кг | 400 |
- Ціна: 40 ₴