Сироп із кукурудзяних паростків, 500 мл
160 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
Широко використовується в харчовій промисловості та кулінарії як загусник і підсолоджувач.
Кукурудзяний сироп має властивість не зацукруватися та зберігати вологу в масі продукту, який приготовляється, що допомагає продуктам, у які він був доданий, мати більш ніжну текстуру, свіжіший вигляд і не висихати.
Смак виробів, приготованих на основі кукурудзяного сиропу, приємніший і ніжніший.
За рівнем солодкості та смаку сироп дорівнює цукру, а з погляду біологічної цінності перевершує його, маючи більш оптимальний вуглеводний склад, підвищену засвоюваність і повною мірою відповідаючи сучасним вимогам концепції здорового харчування.
Доведено, що регулярне вживання сиропу з кукурудзяних паростків на відміну від звичайного цукру не сприяє підвищенню рівня інсуліну в крові!
Склад: фруктоза кукурудзяних паростків.
Харчова цінність: вуглеводи — 78 г, жири — 0 г, білки — 0 г.
Калорійність: 286 кКал.
Спосіб застосування: для приготування кондитерських страв як натурального підсолоджувача для напоїв.
Спосіб і термін зберігання: у сухому місці за кімнатної температури — 6 місяців.
ВІДЕО-ЗНАЙОМСТВО З ТОВАРОМ:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Склад | кукурудзяні паростки |
Об`єм | 500 мл |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вид товару | Сироп |
- Ціна: 160 ₴