За своєю унікальністю, наявності корисних речовин і мінералів, сухий сік паростків пшениці та ячменю не поступається свіжовичавленому соку. Основним завданням, яке стояло під час виробництва цього продукту, це — можливість регулярно користуватися соком паростків пшениці та/або ячменю незалежно від обставин, пов'язаних із можливістю транспортування та тривалого зберігання без консервації.
Основа процесу виробництва — видалення вологи із соку за низьких температур у вакуумі за допомогою ліофільного сушіння.
Збережено смак і корисні властивості свіжовичавленого соку паростків пшениці та ячменю.
1 г сухого соку з паростків ячменю = 30 мл свіжовичавленого соку паростків ячменю.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Життя |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 10 г |
| Склад | сухий сік паростків ячменю |
| Тип | Органічні продукти |
| Упаковка | Картонний пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 450 ₴



