За своєю унікальністю, наявності корисних речовин і мінералів, сухий сік паростків пшениці та ячменю не поступається свіжовичавленому соку. Основним завданням, яке стояло під час виробництва цього продукту, це — можливість регулярно користуватися соком паростків пшениці та/або ячменю незалежно від обставин, пов'язаних із можливістю транспортування та тривалого зберігання без консервації.
Основа процесу виробництва — видалення вологи із соку за низьких температур у вакуумі за допомогою ліофільного сушіння.
Сухий сік паростків пшениці рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону, як загальнозміцнювальний засіб, природне джерело біологічно активних речовин: хлорофілу, вітамінів, мінералів, амінокислот, ферментів, каратиноїдів, поліфенолів, полісахаридів.
Очищає слизові, печінку, ШКТ, бронхолегкову систему, кровоносні судини. Насичує кров киснем, знижує в'язкість крові, сприяє нормалізації артеріального тиску. Сприяє розчиненню солей у нирках і жовчному міхурі. Нормалізує мікрофлору кишківника. Підвищує тургор шкіри. Активізує мислу та фізичну діяльність, усуває хронічну втому, запобігає безсоння, нормалізує нервову діяльність. Підвищує імунітет, є засобом профілактики вірусних захворювань, антиоксидантом.
Приймати: 1/3 ч.л. без гірки вранці натщесерце, запиваючи невеликою кількістю води.
Збережено смак і корисні властивості свіжовичавленого соку паростків пшениці та ячменю.
1 г сухого соку з паростків пшениці (ячмінь) = 30 мл свіжовичавленого соку паростків пшениці (ячменю).
Основні | |
---|---|
Упаковка | Картонний пакет |
Виробник | Життя |
Країна виробник | Україна |
Тип | Органічні продукти |
Склад | сухий сік паростків ПШЕНИЦІ |
Користувальницькі характеристики | |
Сухий сік | Пшениця |
Вага | 30 гр |
Сухий сік | Пшениця |
- Ціна: 400 ₴