Кошик
96 відгуків
+380 (68) 906-60-21
Живи 100 років
Кошик

РИСОВЕ БОРОШНО: без глютену, легко засвоюється, гіпоалергенне.

РИСОВЕ БОРОШНО: без глютену, легко засвоюється, гіпоалергенне.

ЗУСТРІЧАЙТЕ НАШУ НОВИНКУ!

Рисове борошно - функціональний продукт з високою енергетичною цінністю та ніжною текстурою.

Борошно:
- безглютенове
- добре засвоюється
- не обтяжує травлення
- ідеальне для дитячого та дієтичного харчування
- має середній глікемічний індекс.

Підходить для:
– приготування десертів, печива, пудингів
– млинців, азійської локшини, панірування
– сумішей для дитячого харчування

Склад: 100% білий рис, змелений на дрібне борошно.

Калорійність, 100 г: 365 ккал \ 1528 кдж.

Енергетична цінність, 100 г: білки - 6,0 г, жири - 1,4 г, вуглеводи - 80,0 г.

ВАГА: 500 г.
ЦІНА: 95 грн.

КУПИТИ: https://100years.com.ua/ua/p2642490300-muka-risovaya-500.html

✅ Що можна приготувати з рисового борошна:

🔹 Млинці, оладки, панкейки
– можна використовувати як повністю, так і змішувати з іншими видами борошна

🔹 Соуси та підливи
– рисове борошно чудово загущує рідину, не утворюючи грудочок

🔹 Печиво, крекери, вафлі
– хрустка текстура та нейтральний смак

🔹 Домашня локшина, рисова паста
– основа для безглютенової азійської кухні

🔹 Дитяча кухня
– каші, киселі, пюре


🚫 Що НЕ рекомендується:

🔸 Хлібопекарські вироби з підйомом на дріжджах (як-от дріжджовий хліб)
– без глютену тісто не має еластичності та не тримає форму
– можна використовувати в суміші з іншими борошнами (наприклад, кукурудзяним, гречаним або пшеничним безглютеновим)

ТРИ простих рецепти з РИСОВИМ борошном

1. 🍪 Печиво з рисового борошна з бананом

Інгредієнти:

  • 1 банан
  • 100 г рисового борошна
  • 2 ст. л. кокосової олії
  • 1 ст. л. меду
  • кориця за смаком

Приготування: розімни банан, змішай з іншими інгредієнтами. Сформуй печиво, випікай 15 хвилин при 180°C.

 

2. 🧇 Рисові вафлі

Інгредієнти:

  • 1 скл. рисового борошна
  • 1 яйце
  • 1 скл. молока
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 2 ст. л. цукру або сиропу

Приготування: змішай тісто, випікай у вафельниці до золотистої скоринки. Подавай з ягодами або пастою.

 

3. 🍥 Кокосові рисові мафіни

Інгредієнти:

  • 1 скл. рисового борошна
  • 1/2 скл. кокосової стружки
  • 2 яйця
  • 1/2 скл. цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/2 скл. рослинного молока

Приготування: все змішай, розлий у форми. Випікай 20 хвилин при 180°C.

Інші новини