РИСОВЕ БОРОШНО: без глютену, легко засвоюється, гіпоалергенне.

ЗУСТРІЧАЙТЕ НАШУ НОВИНКУ!
Рисове борошно - функціональний продукт з високою енергетичною цінністю та ніжною текстурою.
Борошно:
- безглютенове
- добре засвоюється
- не обтяжує травлення
- ідеальне для дитячого та дієтичного харчування
- має середній глікемічний індекс.
Підходить для:
– приготування десертів, печива, пудингів
– млинців, азійської локшини, панірування
– сумішей для дитячого харчування
Склад: 100% білий рис, змелений на дрібне борошно.
Калорійність, 100 г: 365 ккал \ 1528 кдж.
Енергетична цінність, 100 г: білки - 6,0 г, жири - 1,4 г, вуглеводи - 80,0 г.
ВАГА: 500 г.
ЦІНА: 95 грн.
КУПИТИ: https://100years.com.ua/ua/p2642490300-muka-risovaya-500.html

✅ Що можна приготувати з рисового борошна:
🔹 Млинці, оладки, панкейки
– можна використовувати як повністю, так і змішувати з іншими видами борошна
🔹 Соуси та підливи
– рисове борошно чудово загущує рідину, не утворюючи грудочок
🔹 Печиво, крекери, вафлі
– хрустка текстура та нейтральний смак
🔹 Домашня локшина, рисова паста
– основа для безглютенової азійської кухні
🔹 Дитяча кухня
– каші, киселі, пюре
🚫 Що НЕ рекомендується:
🔸 Хлібопекарські вироби з підйомом на дріжджах (як-от дріжджовий хліб)
– без глютену тісто не має еластичності та не тримає форму
– можна використовувати в суміші з іншими борошнами (наприклад, кукурудзяним, гречаним або пшеничним безглютеновим)

ТРИ простих рецепти з РИСОВИМ борошном
1. 🍪 Печиво з рисового борошна з бананом
Інгредієнти:
- 1 банан
- 100 г рисового борошна
- 2 ст. л. кокосової олії
- 1 ст. л. меду
- кориця за смаком
Приготування: розімни банан, змішай з іншими інгредієнтами. Сформуй печиво, випікай 15 хвилин при 180°C.
2. 🧇 Рисові вафлі
Інгредієнти:
- 1 скл. рисового борошна
- 1 яйце
- 1 скл. молока
- 1 ч. л. розпушувача
- 2 ст. л. цукру або сиропу
Приготування: змішай тісто, випікай у вафельниці до золотистої скоринки. Подавай з ягодами або пастою.
3. 🍥 Кокосові рисові мафіни
Інгредієнти:
- 1 скл. рисового борошна
- 1/2 скл. кокосової стружки
- 2 яйця
- 1/2 скл. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 скл. рослинного молока
Приготування: все змішай, розлий у форми. Випікай 20 хвилин при 180°C.


