Живі олії
Природа дарує людині багато корисного та цілющого.
Як джерело незамінних жирних кислот і величезної кількості вітамінів олії життєво необхідні нашому організму.
Кожна з рослинних олій має свої особливості, комплекс унікальних корисних властивостей, неповторні смакові відтінки. Не бійтеся експериментувати з різними сортами олій, додаючи їх у салати, готові страви як соус або заправляння. Так ви не тільки покращите своє здоров'я, але і зробите традиційні страви вишуканішими.
Є кілька способів виготовлення олії.
Ми пропонуэмо до вживання органічні олії першого холодного пресування, отримані з:
- насіння льна - насіння розторопші - насіння рудика - насіння абрикосової кісточки - плодів часнику |
- насіння конопель - ядер ореха - насіння амаранту - насіння кмину - насіння кунжуту - насіння кавуна - виноградних кісточок
|
Холодний віджим.
Водночас сировина просто віджимають у величезних пресах, унаслідок чого виходить олія та твердий макухи. Олія, отримана в такий спосіб, зберігає максимальну кількість корисних речовин і вітамінів. Щоб очистити оливу, вироблену таким способом, досить її просто відстояти, тому вона практично не окиснюється.